Opzeggen bij QDC

Gewijzigd op Thu, 02 May 2024 om 01:44 PM

Bijna alle diensten bij QDC worden afgenomen op basic van een abonnement voor onbepaalde tijd en worden automatisch verlengd, tenzij de dienst met inachtneming van 1 maand opzegtermijn wordt beëindigd.

Inhoudsopgave

Procedure

Om een reeds actieve dienst bij QDC op te zeggen, dienen wij een ondertekend document te ontvangen. Een document die hiervoor gebruikt kan worden vind je als bijlage in dit artikel.


Met dit formulier kunnen de betreffende diensten worden aangegeven zoals domeinregistratie of hosting welke stopgezet dienen te worden. De diensten zullen dan worden stopgezet op de aangegeven datum, indien deze datum niet in het verleden ligt en het document correct en naar waarheid is ingevuld en ondertekend. Als datum van beëindiging kan “einde contract” worden opgegeven zodat de diensten actief blijven tot het einde van het abonnement zodat er nog maximaal gebruik gemaakt kan worden van de opgegeven diensten.


Aanleveren van de documenten

De documenten kunnen op de volgende wijze worden aangeleverd bij QDC:


Per e-mail (documenten inscannen en versturen in een van de gangbare formaten) naar info@qdc.nl

Per post naar: Ceintuurbaan 26a, 8024 AA Zwolle

Per fax naar 084 – 8364706

Al onze diensten vallen onder de Algemene Voorwaarden van Versio. 


Abonnement al verlengd?

Mocht het niet duidelijk zijn wanneer het contract / abonnement wordt verlengd, dan kan dit worden nagevraagd bij onze Administratie-afdeling of wij kunnen hiervoor een overzicht van alle lopende diensten onder het klantaccount verstrekken waar dit op is aangegeven.

Indien het abonnement al is verlengd, of de opzegging wordt ontvangen binnen of na de verlengdatum, dan kunnen wij de dienst(en) vaak alsnog beëindigen op de opgegeven gewenste datum. Openstaande of nog op te stellen facturen komen hiermee dan echter niet te vervallen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren