Archive Volume bij PCextreme verwijderen

Gewijzigd op Wo, 28 Aug om 11:22 AM

Het verwijderen van een Archive Volume realiseer je via je controlepaneel.

Je logt hier in met je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Wanneer je dit hebt gedaan, klik je boven in de menubalk op de optie Products & Services.

Vervolgens klik je in het menu aan de linkerkant van de pagina onder Compute & Storage, op de optie Archive.

Optie archive

Je krijgt nu een overzicht van alle aangemaakte Archive Volumes onder het huidige account.

Volume selecteren

Wanneer je een volume wenst te verwijderen, klik je op de drie puntjes bij het betreffende volume, en kies je de optie Destroy.

Destroy volume

Aangezien het verwijderen van een volume niet ongedaan gemaakt kan worden en eventuele data welke op het volume staat dus onherroepelijk verwijderd zal worden, vragen we je ter bevestiging de naam van het betreffende volume in te geven. Deze ingave is hoofdlettergevoelig.

Bevestig verwijderen

Wanneer de ingegeven volume naam overeenkomt met de daadwerkelijke naam van het volume, wordt de knop Delete Volume actief.

Wanneer je op deze knop drukt, wordt het volume geheel verwijderd.