Wachtwoord van Archive Volume bij PCX aanpassen

Gewijzigd op Wo, 28 Aug om 10:37 AM

Het wachtwoord van je gebruiker voor je Archive Volume stel je opnieuw in via je controlepaneel.

Je logt hier in met je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Wanneer je dit hebtgedaan, klik je boven in de menubalk op de optie Products & Services.

Vervolgens klik je in het menu aan de linkerkant van je pagina onder Compute & Storage, op de optie Archive.

Archive menu

Je krijgt nu een overzicht van alle aangemaakte Archive Volumes onder het huidige account.

Je klikt hier op het volume waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen.

Archive volume selecteren

Onder aan de pagina die opent, kies je voor de optie Change Password.

Je vindt deze optie onder aan de pagina onder het kopje 'Connection details'.

Change password

In de popup welke opent, geef je een nieuw wachtwoord op. Dit wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn.

Wanneer je minimaal 8 karakters hebt ingevoerd, wordt de knop 'Reset password' actief (groen van kleur).

Je kan het ingegeven wachtwoord nu opslaan door op deze knop te klikken.

Het nieuw ingestelde wachtwoord is direct actief.