Inloggegevens vinden van Archive Volume bij PCX

Gewijzigd op Wo, 28 Aug om 11:05 AM

Het wachtwoord van de gebruiker voor je Archive Volume, stel je opnieuw in via je controlepaneel.

Je logt hier in met je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Wanneer je dit hebt gedaan, klik je boven in de menubalk op de optie Products & Services.

Vervolgens klik je in het menu aan de linkerkant van de pagina onder Compute & Storage, op de optie Archive.

Optie archive

Je ziet een overzicht van alle aangemaakte Archive Volumes onder het huidige account.

Archive volumes

Op de pagina die nu opent, vind je onder het kopje Connection details de hostname (domein) en je username.

Hostname en username

Het wachtwoord is versleuteld opgeslagen en derhalve niet inzichtelijk.

Mocht je deze niet meer weten, stel je u deze opnieuw in via de optie Change Password. Deze vind je onderaan het overzicht.

De inloggegevens kan je gebruiken om via FTP en/of SSH te verbinden met je volume.

Op deze pagina vind je meer informatie over het maken van de verbinding.