Domeinnaam bij PCextreme opzeggen

Gewijzigd op Vr, 19 Jul om 12:15 PM

Als je een domein bij ons hebt geregistreerd wordt deze automatisch verlengd. Je kunt deze automatische verlenging uitzetten in het controlepaneel. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Domeinnaam opzeggen

1. Log in op je klantomgeving;
  2. Klik bovenin op Products & Services;
  3. Kies in het menu links voor Domains, DNS & CLB;
  4. Klik op Domains en dan op Domain names.

DNS-CLB-domain-names

Je komt nu op een overzichtspagina waar je de domeinregistraties kunt beheren;

• Klik op de domeinnaam die je wilt opzeggen;
  • Ga naar Domain actions;
  • Klik op Disable auto renewal.

Disable-auto-renewal

De tekst bij Auto-renewal is nu veranderd van Enabled naar Disabled.

Opzegging annuleren

Je kunt de opzegging op elk moment ongedaan maken. Let erop dat een hostingpakket een apart product is. Deze moet dus ook apart worden opgezegd. Lees daar meer over in dit artikel.