FAQ Tariefswijziging domeinnamen Flexwebhosting (augustus 2023)

Gewijzigd op Wed, 01 May 2024 om 02:04 PM

Met ingang van 1 augustus 2023 gaan de tarieven van een aantal domeinnamen bij Flexwebhosting veranderen. Heb je een domeinnaam bij ons? Dan betaal je bij de eerstvolgende verlenging een ander tarief. Op deze pagina vertellen we je meer over deze wijzigingen.

Inhoudsopgave


Wanneer gaat dit gebeuren?

De tarieven gaan zoals gezegd in op 1 augustus 2023. Bestel je vanaf die datum een domeinnaam bij ons, dan betaal je het nieuwe tarief. Heb je al een domeinnaam? Dan betaal je pas het nieuwe tarief bij de eerstvolgende verlenging. 


Om wat voor tariefswijzigingen gaat het?

We hebben een overzicht voor je gemaakt van de tariefswijzigingen. Je vind hier een lijst met alle domeinnamen waarvan het tarief veranderd.


Geldt dit ook voor mij?

Ben je een klant van Flexwebhosting? Dan gelden deze tarieven ook voor jou. Het gaat dus om de tarieven van domeinnaamregistratie. Als je al een domeinnaam hebt, betaal je het nieuwe tarief vanaf de eerstvolgende domeinfactuur. 


Heb ik hier bericht over ontvangen?

Ja. Je hebt van ons een mail gekregen op 29 juni 2023. Hierin hebben we je ge├»nformeerd over de aanstaande wijziging en een link gegeven naar onze informatiepagina. Mail gemist? Op deze pagina en op de tarievenpagina vind je alle informatie. 


Waarom wijzigen jullie de tarieven?

Onze mensen zijn cruciaal om een goede dienstverlening te kunnen bieden. Vanwege de hoge inflatie zien wij onze personeelskosten nog steeds bovengemiddeld stijgen. Ook zijn de kosten voor hardware, de inkoop van licenties en domeinnamen wederom sterk gestegen. Daarnaast blijft energie structureel hoger dan voorgaande jaren. Als gevolg hiervan verhogen we per 1 augustus de prijzen van enkele domeinnamen. 


Hoe zit het met de hostingpakketten?

Onze hostingpakketten zijn veranderd. We hebben hier een aantal nieuwe en interessante features aan toegevoegd. Daarnaast hebben we ook hiervan de tarieven veranderd. Lees er hier meer over.

 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren