FAQ Nieuwe tarieven domeinnamen (juli 2023) bij Versio

Gewijzigd op Wed, 24 Apr 2024 om 02:24 PM

Met ingang van 1 juli wijzigen de tarieven van een aantal domeinnamen bij Versio. Heb je een domeinnaam bij ons? Dan betaal je bij de eerstvolgende verlenging een ander tarief. Hier vertellen we je meer over deze verandering. 


Inhoudsopgave

  1. Wanneer gaat dit gebeuren?
  2. Om wat voor tariefswijzigingen gaat het?
  3. Geldt dit ook voor mij?
  4. Heb ik hier bericht over ontvangen?
  5. Waarom wijzigen jullie de tarieven?
  6. Waar kan ik meer informatie vinden?


Wanneer gaat dit gebeuren?

De tarieven gaan zoals gezegd in op 1 juli 2023. Bestel je vanaf die datum een domeinnaam bij ons, dan betaal je het nieuwe tarief. Heb je al een domeinnaam? Dan betaal je pas het nieuwe tarief bij de eerstvolgende verlenging. 


Om wat voor tariefswijzigingen gaat het?

We hebben een overzicht voor je gemaakt op onze informatiepagina. Je vind hier ook een handig lijstje met alle domeinnamen waarvan het tarief wijzigt.


Geldt dit ook voor mij?

Ben je een klant van Versio of van een partij die onlangs is samengevoegd met Versio? Dan gelden deze tarieven ook voor jou. Het gaat dus om de tarieven van domeinnaamregistratie. Als je al een domeinnaam hebt, betaal je het nieuwe tarief dus vanaf de eerstvolgende domeinfactuur.


Heb ik hier bericht over ontvangen?

Ja. Je hebt van ons een mail gekregen op 17-05-2023. Hierin hebben we je geïnformeerd over de aanstaande wijziging en een link gegeven naar onze informatie pagina. Mail gemist? Op deze pagina en op de tarievenpagina met een prijstabel vind je alle informatie.


Waarom wijzigen jullie de tarieven?

Onze mensen zijn cruciaal om een goede dienstverlening te kunnen bieden. Vanwege de hoge inflatie zien wij onze personeelskosten nog steeds bovengemiddeld stijgen. Ook zijn de kosten voor hardware, de inkoop van licenties en domeinnamen wederom sterk gestegen. Daarnaast blijft energie structureel hoger dan voorgaande jaren. Als gevolg hiervan verhogen we per 1 juli de prijzen van enkele domeinnamen.

 

Waar kan ik meer informatie vinden?

Zoals gezegd hebben we een overzichtelijke tarievenpagina met een prijstabel . Daarnaast zijn de nieuwe tarieven vanaf 1 juli ook terug te vinden op de website. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren