Facturen beheren bij Versio

Gewijzigd op Vr, 26 Apr om 3:18 PM

De facturatie van je producten bij Versio gaan via het programma Payt. In dit artikel vertellen we meer over Payt.

Inhoudsopgave

Inleiding

Payt is een debiteurenbeheer platform. Versio werkt samen met Payt voor de optimale afhandeling van jouw facturen. Wij maken gebruik van de techniek van Payt. Het beheer wordt geheel door ons verzorgd en je kunt met al je vragen en verzoeken bij ons terecht.

Facturen inzien

Om je facturen in te zien volg je deze stappen:

1. Log in op Mijn Versio;
  2. Ga in het menu links naar de optie Facturen;
  3. Zodra je hier op klikt kun je jouw facturen inzien.

19fqklAtP-RpHzofIhRBR5u2n18yb7QwhQ

Factuur betalen

Als je een openstaande factuur hebt zie je dit in de Payt omgeving. Je scherm ziet er dan zo uit:

ty3ReT2yfssWj01s5ucv0UeL_ziizhBAwA

• Je kunt hier direct alle openstaande facturen in één keer betalen (1)
  • of de huidige factuur inzien (2).
  • Wil je alleen deze factuur voldoen klik dan op de button Pay (3)