Factuurmailadres bij Versio wijzigen

Gewijzigd op Mon, 29 Apr 2024 om 01:01 PM

Als je klant bent bij Versio sturen we jouw facturen per mail. Als je wilt kun je dit mailadres wijzigen. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inleiding

Standaard gaan je facturen naar het mailadres wat bekend is in onze administratie. Dit is het mailadres waarmee je je hebt aangemeld toen je klant werd bij Versio. Je gebruikt dit mailadres ook om in te loggen in Mijn Versio. Je kunt dit mailadres wijzigen en je kunt ook een apart mailadres instellen speciaal voor factuurmail.

Stappenplan

1. Log in op Mijn Versio;
  2. Ga naar Mijn gegevens;
  3. Onder Betaalgegevens klik je op Bewerk betaalgegevens;
  4. Vink Een ander e-mailadres aan en vul het gewenste mailadres in;
  5. Klik op Bewaar om je keuze te bevestigen.