FAQ Vernieuwde webhosting augustus 2023 - Flexwebhosting

Gewijzigd op Wed, 01 May 2024 om 02:03 PM

De pakketten bij Flexwebhosting gaan met ingang van 1 augustus wijzigen. Deze wijziging wordt op die datum doorgevoerd voor alle hostingpakketten. Dus nieuwe en bestaande klanten kunnen direct gebruik maken van de nieuwe features. 

Inhoudsopgave


Om wat voor verandering gaat het?

We voegen twee extra features toe op het gebied van security en vindbaarheid. De capaciteit en het technisch vermogen van je pakket blijft hetzelfde. We leggen meer focus op de dingen die belangrijk zijn voor jouw website; veiligheid en online gevonden worden! 


CompleetMaxPower
Security
Security sitescanner
Marketing
Uitgebreide SEO scan


Wat houden deze services in? 


Security; een krachtige sitescanner die:

  • Het SSL certificaat op je website controleert;
  • De websitebestanden op virussen controleert;
  • De websitebestanden op malware controleert;
  • Een melding geeft wanneer er kwaadaardige software wordt ontdekt met de mogelijkheid deze door ons te laten verwijderen.

Marketing / SEO

  • Uitgebreide SEO scan: Vul je website in en je ontvangt een uitbereide SEO scan in je mailbox. Deze scan bekijkt je website op diverse vlakken en geeft je tips hoe je jouw site beter vindbaar maakt. Dit rapport kan je zelf gebruiken, of eenvoudig delen met je websitebouwer.


Wat moet ik hiervoor doen?

Je hoeft hier zelf niks voor te doen. De nieuwe features worden vanzelf aan je pakket toegevoegd. Heb je hulp nodig met het gebruik? Neem gerust contact op.


Wanneer gaat dit gebeuren?

De aanpassing gaat in op 1 augustus 2023. Als je na deze datum een hosting product hebt, of er een besteld op onze website, maak je hier voortaan gebruik van. 


Veranderen de tarieven ook?

Ja. Met de uitbreiding van de pakketten hebben we ook andere tarieven. Je vind een overzicht van de nieuwe prijzen op deze pagina.


Heb ik hier bericht over ontvangen?

Ja, je hebt van ons op 29 juni 2023 een e-mail gekregen met een aankondiging van onze nieuwe tarieven. Kun je de mail niet meer vinden? Je kunt op deze pagina alle informatie vinden.


Waarom wijzigen jullie de tarieven?

Onze mensen zijn cruciaal om een goede dienstverlening te kunnen bieden. Vanwege de hoge inflatie zien wij onze personeelskosten nog steeds bovengemiddeld stijgen. Ook zijn de kosten voor hardware, de inkoop van licenties en domeinnamen wederom sterk gestegen. Daarnaast blijft energie structureel hoger dan voorgaande jaren. Als gevolg hiervan verhogen we de prijzen van enkele producten en diensten.


Wanneer betaal ik het nieuwe tarief?

Als je na 1 augustus 2023 een pakket besteld betaal je het nieuwe tarief. Ben je al klant bij ons voor hosting? Dan betaal je nog het oude tarief. De nieuwe prijzen gaan dan pas in bij je eerstvolgende verlenging ná 1 augustus. Je mag wel direct gebruik maken van de nieuwe pakket features. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren