Overzicht van de producten in Mijn Versio

Gewijzigd op Vr, 26 Apr om 4:11 PM

Als je klant bent bij Versio kun je in je klantomgeving een overzicht zien van alle producten die je bij ons afneemt. In dit artikel bespreken hoe je hier komt en welke informatie je over je producten kunt inzien.

Naar Mijn Versio

Om je producten in te zien, doorloop je deze stappen:

1. Login op Mijn Versio
  2. In het menu links zie je Mijn producten;
  3. Klik op de productcategorie waarvan je de producten wilt zien;
  4. Je ziet nu rechts een overzicht met de producten die je afneemt.

oed4dFki2Fl53EyJ4TeWgmhtZZsdarLjKQ

Productoverzicht

Je kunt in dit overzicht zien welke producten je hebt of hebt gehad. Je ziet de status en omschrijving en kunt ook doorklikken naar Instellingen via het tandwiel icoontje.

c4Pos68MiPBAY1DImKVy0ERjd9ZHa1fg9A

Via deze weg vind je meer informatie zoals:

• Start- en einddatum
  • Looptijd
  • Factuurdatum
  • Tarief
  • Link naar Plesk

GDYU8AVzvVxaqXvqgHZbLtJQBvBxT5l-yg