Een pagina verbergen in het menu van Sitebuilder bij Versio

Gewijzigd op Wed, 30 Aug 2023 om 11:40 AM

Het kan zijn dat je een pagina hebt aangemaakt in Sitebuilder waarvan je wilt dat deze niet zichtbaar is in het menu op je website. Volg onderstaande stappen hoe je dit kunt doen.

Stappenplan

1. Login op Sitebuilder.
  2. Klik op site editor en kies voor de pagina die je onzichtbaar wilt maken.
  3. Klik op de drie verticale stippen achter de pagina welke je onzichtbaar wilt maken en klik op bewerk pagina instellingen.
  4. Je krijgt nu een overzicht met opties te zien. Klik op het knopje bij verborgen van navigatie om de gekozen pagina onzichtbaar te maken.
  5. Klik nu op klaar.
  6. Vergeet niet de pagina te publiceren!