Een 403 Forbidden melding op je Versio website

Gewijzigd op Do, 29 Aug om 10:05 AM

Het kan voorkomen dat als je naar je website toe wilt, er een 403 melding verschijnt. In dit artikel bespreken we hoe dit komt en hoe je dit oplost.

Forbidden

De volledige melding is meestal "Error 403 Forbidden" of een variant daarvan. Het betekent dat je geen beginpagina in jouw public_html hebt geplaatst. De public_html is de map in je hostingpakket waar de website bestanden staan.

Index

De beginpagina moet altijd index.html of index.php heten. Om de 403 melding op te lossen moet je dus de beginpagina van jouw website index.html of index.php noemen.

Let op: Het index bestand is hoofdlettergevoelig. Let er dus op dat je bestand bijvoorbeeld geen Index.html heet. Het is altijd met kleine letters.