Een 403 Forbidden melding op je Versio website

Gewijzigd op Vr, 25 Aug, 2023 om 4:50 PM

Zie jij 403 FORBIDDEN op je website staan? Dit betekent dat je geen beginpagina in jouw public_html (of de directory die je wil openen) hebt geplaatst.

De beginpagina moet altijd index.html of index.php heten. Om de 403 FORBIDDEN melding op te lossen dien je dus de beginpagina van jouw website index.html of index.php te noemen.

Let op: De index.html of index.php is hoofdlettergevoelig! Let er dus op dat je bestand geen 'Index.html' of 'Index.php' heet maar 'index.html' of 'index.php'.