Validatie email opnieuw laten versturen voor SSL bij Versio

Gewijzigd op Di, 25 Jun om 11:03 AM

Als je een domein validatie SSL certificaat bestelt vul je een mailadres in waarop je de validatiemail wil ontvangen. Deze mail bevat een link. Het SSL certificaat wordt uitgegeven zodra je op deze link hebt geklikt. In dit artikel vertellen we daar meer over.

Wijzigen

Als je het mailadres waarop je de validatiemail ontvangt wil wijzigen dan kun je dit doen via de klantomgeving. Let op: het aanvragen kan alleen wanneer het SSL certificaat nog niet uitgegeven is. Je kunt ook de validatiemail opnieuw laten versturen.

Hoe vraag je dit aan?

• Log in op de klantomgeving;
  • Klik links op Jouw SSL certificaten en vervolgens op Overzicht;
  • Selecteer het vergrootglas achter het SSL certificaat;
  • Klik nu op Approver e-mailadres wijzigen.