Validatie email opnieuw laten versturen voor SSL bij Versio

Gewijzigd op Tue, 22 Aug 2023 om 02:04 PM

Indien je een domein validatie SSL certificaat bestelt, kies je tijdens de bestelprocedure het e-mailadres waarop je de validatie e-mail wil ontvangen. Deze e-mail bevat een link. Het SSL certificaat wordt uitgegeven zodra je op deze link hebt geklikt.

Indien je het e-mailadres waarop je deze validatie e-mail ontvangt toch wil wijzigen of de validatie e-mail opnieuw wilt laten verzenden, dan kun je dit kosteloos via het klantenpaneel aanvragen. Let op: het aanvragen kan alleen wanneer het SSL certificaat nog niet uitgegeven is.

Hoe vraag je dit aan?

• Ga naar klantenpaneel om in te loggen;
  • Klik links op Jouw SSL certificaten en vervolgens op Overzicht;
  • Selecteer het vergrootglas achter het desbetreffende SSL certificaat;
  • Klik nu bovenaan op Approver e-mailadres wijzigen.