Je abonnement bij Versio opzeggen

Gewijzigd op Tue, 22 Aug 2023 om 01:42 PM

Als je jouw producten bij Versio wilt opzeggen; dan kan dat op twee manieren.

Inhoudsopgave

Per einddatum

Het enige wat je moet doen is controleren of de automatische verlenging voor het desbetreffende product uitgeschakeld is.

1. Klik op de categorie van uw product bij 'Mijn Producten';
  2. Vervolgens op het vergrootglas;
  3. Hierna zie je naast Automatische verlenging 'Aan' of 'Uit' staan;
  4. Indien hier automatisch verlenging aan staat dan wordt het product automatisch verlengd op de verloopdatum.

Automatische verlenging kun je met een klik op de muis uitschakelen. Hier zijn geen formulieren of iets dergelijks voor nodig. Automatische verlenging staat standaard uit. Als automatische verlenging uitgeschakeld is wordt het product op de verloopdatum automatisch opgezegd.

Per direct

Je kunt ook direct opzeggen.

1. Login op je klantenpaneel;
  2. Ga naar het "overzicht " van het product;
  3. Klik voor het product waar het om gaat op het vergrootglas of de pijl;
  4. Je kunt nu opzeggen.

NB: Indien je een domein opzegt. Gaat deze direct in quarantaine. Het domein is dan niet meer te verhuizen. Als je het hostingpakket opheft dan is het dus ook direct niet meer mogelijk hier nog gegevens vanaf te halen. Ook backups kun je dan niet meer bij. Wij bieden ook geen credit aan voor domeinnamen..