Abonnement bij Versio opzeggen

Gewijzigd op Vr, 19 Jul om 3:01 PM

Als je producten hebt bij Versio kun je deze opzeggen. Dit kan in je online klantomgeving. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Inhoudsopgave

Opzeggen per einddatum

Je kunt opzeggen per de einddatum van de lopende overeenkomst. Hiervoor schakel je automatische verlenging uit.

1. Log in op Mijn Versio;
  2. Ga naar Mijn Producten;
  3. Klik de categorie van jouw product aan;
  4. Klik op het vergrootglas achter het gewenste product;
  5. Controleer of Automatische verlenging op Aan of Uit staat;
  6. Schakel dit uit als je het product wilt laten vervallen.

NB: Automatische verlenging staat standaard uit. Als automatische verlenging uitgeschakeld is wordt het product op de verloopdatum automatisch opgezegd.

Per direct opzeggen

Je kunt ook direct opzeggen.

1. Login op je klantenpaneel;
  2. Ga naar het overzicht van je product;
  3. Klik voor het product waar het om gaat op het vergrootglas;
  4. Je kunt nu opzeggen.

NB: Als je een domein opzegt. Gaat deze direct in quarantaine. Het domein is dan niet meer te verhuizen. Als je het hostingpakket opheft dan is het dus ook direct niet meer mogelijk hier nog gegevens vanaf te halen. Ook backups kun je dan niet meer bij. Wij bieden geen credit aan voor domeinnamen.