Een abonnement bij Versio verlengen

Gewijzigd op Thu, 17 Aug 2023 om 12:56 PM

Er zijn twee manieren om je abonnement bij Versio te verlengen, handmatig of automatisch. Hieronder leggen we beide opties uit.


Inhoudsopgave


Handmatige verlengingen

Heb je automatische verlenging uitstaan? Dan ontvang je 45 dagen en 15 dagen voor het verlopen van het abonnement een herinnering. Deze herinnering wordt per e-mail verstuurd naar het e-mailadres waarmee je bij Versio geregistreerd bent. Vervolgens kun je via het klantenpaneel handmatig de verlenging uitvoeren. Wanneer je het abonnement op de verloopdatum nog niet hebt verlengd, dan wordt het abonnement automatisch opgezegd.


Houd er rekening mee dat de betaling voor de verloopdatum bij ons binnen moet zijn en verwerkt. Tijdens het bestelproces kun je de gewenste betalingsmethode selecteren. Hier zie je de verwerkingstijd vermeld staan. Indien het pakket op zeer korte termijn verloopt is, het aan te raden te betalen met een betalingsmethode waarbij de verwerkingstijd binnen enkele uren is, om zodoende extra kosten van een te late verlenging te voorkomen. Een verlopen of opgezegd abonnement kun je verlengen onder mijn producten > verlopen producten. Voor een te late verlenging worden her-activatiekosten in rekening gebracht. Verleng daarom je abonnement vroegtijdig.


Automatische verlengingen

Automatische verlenging staat standaard uit. Je kunt dit zelf handmatig voor alle actieve abonnementen aanzetten. Wanneer je automatisch verlengen aanzet, dan wordt dit abonnement automatisch voor je verlengd. Om je abonnementen automatisch te verlengen ga je naar het klantenpaneel. Klik hier op account > gegevens & instellingen. Zet automatisch verlengen hier vervolgens op aan. Op deze manier kun je met 1 klik ervoor zorgen dat al je producten automatisch verlengd worden.


Wil je niet alle producten automatisch verlengen, maar bijvoorbeeld alleen je domeinnaam? Klik dan op mijn producten > domeinnamen > overzicht. Klik vervolgens op het pijltje naast de betreffende domeinnaam. Hier kun je automatisch verlengen op aan zetten.


Voor de betaling zijn er twee opties mogelijk. Het te betalen bedrag kan van je online portemonnee worden afgeschreven. Je hebt hier geen saldo voor nodig, je kunt namelijk een negatief online portemonnee saldo hebben. De enige voorwaarde die wij hierbij stellen is dat je één volledig uur per 30 dagen een saldo hebt van minimaal €0,00. De tweede optie is om automatische incasso in te schakelen. Klik hiervoor op financieel > automatische incasso.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren