Instellen automatische incasso

Gewijzigd op Wo, 26 Jun om 12:29 PM

Om facturen automatisch te kunnen betalen, kan je ons machtigen voor een automatische incasso. En stel je alleen in bij een betaling die al moet gebeuren.

Dit is op twee manieren mogelijk en dit lichten we verder toe in dit artikel.

Inhoudsopgave

Aanzetten tijdens je bestelling

Via onze website plaats je een bestelling voor bijvoorbeeld een domeinnaam en/of hostingpakket. Tijdens het kiezen voor de betaalwijze, zet je ook gemakkelijk de automatische incasso aan.

Automatische incasso aanzetten bij betaalwijze

LET OP! Dit geldt alleen voor toekomstige facturen!

Aanzetten bij het ontvangen van je factuur

Wanneer je een factuur hebt ontvangen, kan je ook aangeven dat je toekomstige facturen automatisch geïncasseerd wilt hebben.

Hiervoor klik je op de blauwe knop, Machtigen voor automatische incasso;

Machtigen voor automatische incasso

Je ziet vervolgens de volledige factuur, met de knop Authorise for direct debit via payment. Klik hier op.

Autoriseren voor automatische incasso

Je komt dan op de betalingspagina terecht en kan dan je betaling voldoen zoals gebruikelijk.

Betaalwijze kiezen

Nadat de betaling is afgerond, incasseren we je toekomstige facturen automatisch. Je hebt er dan geen omkijken meer naar.

LET OP! Dit geldt alleen voor toekomstige facturen!

Machtiging incasso intrekken

Het intrekken van de machtiging van je incasso kan alleen via onze klantenservice. Kijk hier voor de contact mogelijkheden.