Naam van een user bij PCextreme aanpassen

Gewijzigd op Do, 2 Mei om 10:40 AM

De naam die bij je gebruiker is ingesteld, gebruiken wij in de aanhef van onze correspondentie. Indien deze niet (meer) correct is, pas je deze aan via het controlepaneel.

Je logt hiervoor in op https://login.mijn.versio.nl/.

Vervolgens klik je rechts bovenaan op je naam bij het blauwe icoon en kiest voor de optie 'Personal Settings'.

Personal settings

Op de pagina die opent wijzig je onder het kopje User Details naar wens de naam van je account.

Naam wijzigen