Gebruikersnaam voor je PCX klantomgeving wijzigen

Gewijzigd op Thu, 02 May 2024 om 10:33 AM

Het e-mailadres dat aan je user is gekoppeld gebruiken wij om met je te communiceren. Tevens gebruik je het emailadres als login voor het controlepaneel en ontvang je hier (indien nodig) je wachtwoord reset mails op.

Op moment dat dit e-mailadres niet meer actueel is, is het dan ook te adviseren deze aan te passen naar een correct werkend e-mailadres.


Je logt hiervoor in op https://login.mijn.versio.nl/, met het huidige e-mailadres van je user, en het ingestelde wachtwoord.

Vervolgens klik je recht bovenaan op het icoontje van het poppetje, en kiest voor de optie 'Personal Settings'.Personal settingsOp de pagina die opent voeg je onder Email addresses het gewenste e-mailadres toe.E-mailadres toevoegen


E-mailadres invullenHet emailadres verschijnt nu als 'Unverified'.Niet geverifieerdHet systeem stuurt vervolgens een verificatiemail aan het e-mailadres dat je hebt ingegeven.

Voor je verder gaat, log je eerst uit bij het controlepaneel. Dit doe je door rechtsboven op het blauwe poppetje te klikken, en vervolgens de optie Sign Out te klikken


Uitloggen
.


In de mail die je krijgt klik je op de link om je emailadres te bevestigen:E-mailadres verifierenWanneer je op de link in deze mail hebt geklikt om de juistheid van het adres te bevestigen, zet je via de optie 'Change primary email address' het e-mailadres om.Wijzig primair e-mailadresEr wordt gevraagd om nogmaals je huidige wachtwoord in te vullen:Wachtwoord invoerenKlik op het volgende scherm op de groene knop met Update primary email address.Update primair e-mailadresJe krijgt nu de volgende melding:Succesvol gewijzigdHet oude e-mailadres kan je tenslotte verwijderen middels het icoontje met het prullenbakje, rechts naast dit e-mailadres.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren