Facturen bij PCextreme beheren

Gewijzigd op Do, 13 Jun om 3:28 PM

Je kan je facturen te allen tijde online inzien op je controlepaneel.

Wanneer je bent ingelogd, klik je boven in de balk op de optie 'Accounts & Members'. Daarna selecteer je het betreffende account in de lijst.

Indien er maar 1 account aan je user is gekoppeld, klik je deze aan.

User aanklikken

Indien je eerder heeft gekozen voor de optie om direct naar het 'default' account te gaan, krijg je deze pagina niet te zien; je kan dan na het aanklikken van de optie 'Accounts & Members' in de menubalk boven aan de pagina, direct door naar de volgende stap. Eventueel kan je tussen accounts wisselen met de knop 'Selected Account' links boven.

Geselecteerd account

Op de pagina die opent kies je in het menu aan de linkerkant van je pagina voor de optie 'Invoices'

invoices

Op deze pagina, zie je een overzicht van alle facturen welke er tot op heden onder dit account zijn uitgeschreven.

Je kan hier naar wens een factuur downloaden of inzien. Een factuur downloaden kan door geheel rechts op het icoontje met het pijltje naar beneden te klikken.

Factuur downloaden