Voucher activeren bij PCextreme

Gewijzigd op Do, 2 Mei om 10:29 AM

Met een voucher kunt u een vooraf aangegeven bedrag toevoegen aan uw wallet. Dit bedrag wordt vervolgens verrekend met uw aankomende Invoices.

Heeft u een voucher ontvangen? Op deze wijze kunt u hier gebruik van maken:

;

Wanneer u bent ingelogged op het controlepaneel navigeert u bovenin uw scherm naar de knop 'Accounts & Members'.

Vervolgens selecteert u 'Promotions' in het menu aan uw linkerzijde.

Er opent zich een nieuwe pagina waar u uw code kunt invoeren in het tekstveld.

Klik op' Apply code' en het tegoed wordt toegevoegd aan uw wallet.