Houdergegevens van een domein bij Neostrada wijzigen

Gewijzigd op Do, 11 Jul om 10:26 AM

Als je een domeinnaam hebt bij Neostrada zijn jouw gegevens als eigenaar hiervoor geregistreerd. Je kunt deze houdergegevens aanpassen. In dit artikel leggen we uit hoe je een nieuwe domeinhouder aanmaakt en hoe je de houdergegevens wijzigt.

Inhoudsopgave

Een domeinhouder aanmaken

• Klik op Nieuwe houder;

• Vul de gegevens in;

• Klik op Opslaan.

Wijzigen van de houdergegevens

Om bij een domein de houder gegevens aan te passen volg je onderstaande stappen:

1. Klik op Diensten;
  2. Klik op het potlood icoontje naast je domein;
  3. Klik op het tandwiel icoontje rechtsboven je domeinnaam;
  4. Selecteer in het drop-down menu de Domein Houder;
  5. Klik op Opslaan;
  6. Doe dit voor alle rollen waarbij je houder wilt wijzigen; Registrant, Administratief en Technisch;

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn houdergegevens anoniem maken?

Sinds 2018 is dit niet langer nodig. Met de ingang van de AVG/GDPR zijn anonieme houders overbodig geworden. Domein registers verbergen deze gegevens standaard.

Waarom krijg ik een 500 error als ik de houder gegevens probeer te wijzigen?

Dat krijg je wanneer je domein niet bij ons geregistreerd staat. Check waar het domein wel geregistreerd is. Als het domein wel bij ons geregistreerd is en je krijgt toch deze melding; neem dan contact op.