Verhuiscode opvragen bij Neostrada

Gewijzigd op Vr, 2 Aug om 4:10 PM

Als je een domeinnaam hebt bij Neostrada kun je deze verhuizen naar een andere aanbieder. Je hebt hiervoor de verhuiscode nodig. Wij kunnen die verhuiscode verstrekken.

Opzeggen

Wil je jouw domeinnaam ergens registeren? Uiteraard zien we graag dat je klant bij ons blijft. Wil je met ons overleggen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met je mee.

Verhuiscode

Je kunt de verhuiscode op de volgende manier opvragen:

1. Log in op het klantenpaneel;
  2. Klik links op Diensten en klik bij de betreffende domeinnaam op het potloodje;
  3. Je krijgt nu het overzicht van de domeinnaam te zien;
  4. Onder Domein zie je nu Verhuiscode;
  5. Klik op het oog icoontje om de verhuiscode zichtbaar te maken;
  6. Je krijgt nu een pop-up met de vraag je wachtwoord in te voeren;
  7. Nadat dit gelukt is krijg je de verhuiscode.

Let op: Het verhuizen van je domein is geen administratieve opzegging. Je dient de dienst zelf op te zeggen via het klantenpaneel.