Up- en downgraden bij Neostrada

Gewijzigd op Do, 2 Mei om 10:02 AM

Als je een hostingpakket hebt kun je die upgraden. Dat kan vanuit je klantomgeving. Ook downgraden kan via die weg. We leggen je in dit artikel uit hoe dat gaat.

Stappenplan

1. Log in op je klantomgeving;
  2. Klik in het linker menu onder de categorie Account Information op List Accounts;
  3. Klik links naast de betreffende domeinnaam op het plusteken;
  4. Klik onder Actions op Change Plan;
  5. Selecteer onder Available Packages het gewenste pakket;
  6. Klik op Upgrade/Downgrade om het hostingaccount te wijzigen.

Andere aanpassingen

Wil je niets upgraden maar wel graag je pakket aanpassen?

• In dit artikel staat alles over je bestaande producten;
  • Nieuwe domeinnaam koppelen? Kijk dan hier;
  • Meer over domeinnaam doorverwijzen staat in deze handleiding;