De PHP versie wijzigen bij Neostrada

Gewijzigd op Thu, 02 May 2024 om 09:56 AM

Het kan zijn dat je een andere PHP-versie wilt gebruiken dan de versie die standaard geactiveerd is. Via cPanel wijzig je gemakkelijk de PHP-versie.


Inhoudsopgave

Stappenplan

  • Stap 1. Log in op cPanel.
  • Stap 2. Klik onder de categorie Software op Select PHP Version.
  • Stap 3. Klik op het dropdown menu, selecteer de gewenste PHP-versie en klik op Set as current om de selectie op te slaan. De standaard PHP-versie staat als native aangegeven.hMmcBVri5pz6LAfqqShVUT9CuLUTsXL8VA

Let op: Op de Shared hosting is het niet mogelijk om je PHP versie per website in te stellen, alleen per cPanel account. Op Cloud beschik je standaard over de PHP manager, hiermee kan dat wel.

PHP modules aan en uitzetten

Indien je niet meer de standaard (native) PHP-versie gebruikt, kan je de verschillende PHP-modules aan- en uitzetten. Dat doe je door een vinkje te plaatsen of weg te halen voor de naam van de module. Wanneer je een vinkje plaatst of weghaalt zal dit automatisch worden opgeslagen en de module ge(de)activeerd worden. Als je de modules wil terugzetten naar de standaard instellingen klik je rechtsboven op Reset to default.


DuAc4tGrMNNT4EZWwq2kYY-ubZO0-ZKpxg

PHP instellingen wijzigen

Je kan ook de PHP-instellingen wijzigen wanneer je niet de standaard PHP-versie gebruikt. Dat doe je door te klikken op Switch to PHP options. Klik vervolgens op de tekst of het vinkje naast een instelling en voer de gewenste wijziging door. Wanneer je een wijziging maakt wordt dit direct opgeslagen.


am7G25vdUNuyPV1p7O6DzeOTZCCjFeDN0w


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren