Als de node van je VPS bij Versio niet genoeg RAM heeft

Gewijzigd op Di, 29 Aug, 2023 om 4:35 PM

Je probeert jouw Cloudbox VPS op te starten en krijgt de volgende melding van het controlepaneel: Virtual machine cannot be started at the moment. (Not enough RAM on HV for boot virtual machine.)

Dan kun je jouw VPS migreren naar een andere node. Ga naar je VPS in je Cloudbox controlepaneel, klik rechtsboven op 'Tools' en daarna op 'Migrate Virtual Machine.

Hierna kun je een andere node uitkiezen die nog wel genoeg ruimte vrij heeft. Na het selecteren van de node klik je op 'Start Migration'. De VPS zal direct gemigreerd worden en hierna kun je de VPS op normale wijze weer opstarten.