Een gebruiker aanmaken als reseller bij Versio

Gewijzigd op Vr, 25 Aug, 2023 om 12:49 PM

In dit artikel laten we je zien hoe je een gebruiker aanmaakt in je reseller hosting pakket.

Stappenplan

Stap 1: Je logt eerst in DirectAdmin in. Daarna ga je naar Manage user packages;

Hierna klik je op add package;

Je kunt nu een pakket maken. Je kunt bepalen hoeveel dataverkeer en opslag ruimte iemand krijgt. Ook het aantal e-mailadressen en MySQL databases kun je hier limiteren. Je kunt het pakket hier een naam geven;

Klik op save;

Stap 2: Maak een gebruiker aan met dit nieuwe pakket;

Je kiest een username, wachtwoord, e-mailadres en domeinnaam uit en het pakket welke je zojuist hebt aangemaakt;

Hierna klik je op submit. Op het e-mailadres wat je hebt ingevuld zal een welkomstmail binnenkomen met de gegevens.