Producten overzetten naar een ander Versio account

Gewijzigd op Do, 11 Jul om 10:58 AM

Je kunt een product overnemen van een andere Versio klant. De klant kan dit uitvoeren in hun klantaccount nadat jij er een aanvraag voor hebt gedaan. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Push aanvragen

Een aanvraag heet ook wel een interne push en je kunt dit doen voor deze producten:

• Domeinnamen
  • Webhosting
  • Reseller hosting

Stappenplan

Wil je een push aanvragen om een product over te nemen van een andere klant? Doorloop dan deze stappen:

1. Log in op Mijn Versio;
  2. Ga naar Mijn producten en dan naar Domeinnamen;
  3. Klik op Pushbeheer;
  4. Vul de domeinnaam in en klik op Aanvragen;
  5. De klant ontvangt een bericht met jouw verzoek;
  6. Als ze de aanvraag goedkeuren wordt het product overgedragen.

Geen medewerking

Als de andere partij niet wil meewerken met een push van een domeinnaam dan kunnen wij deze uitvoeren. Wij hebben hiervoor de volgende informatie nodig:

• Kopie van de brief of e-mail (maximaal 3 werkdagen oud) die je hebt gestuurd aan de andere partij om de push goed te keuren.
  • Bij een particuliere houder: kopie ID bewijs houder
  • Bij een zakelijke houder: kopie KvK uittreksel (max. 3 maanden oud) + kopie ID bewijs eigenaar/voorzitter onderneming.

NB: Wij kunnen de push niet verwerken indien uit de documenten niet blijkt dat de push aanvraag namens de houder van de domeinnaam is ingediend.

Webhosting of reseller hosting

De enige manier om een webhosting product te pushen tussen twee verschillende klantaccounts is door de huidige eigenaar via hun klantenpaneel een akkoord te laten geven. Als deze persoon of instantie niet mee wil werken dan zul je dit zelf met hen moeten oplossen. Versio kan hier niet in bemiddelen.