Extended Validation (EV) bij QDC

Gewijzigd op Thu, 02 May 2024 om 02:36 PM

Uitgebreide validatie werkt volgens de strenge extended validation (EV) richtlijnen. Dankzij de groene adresbalk en de weergave van uw bedrijfsnaam dankzij het EV certificaat, vergroot u het vertrouwen van (potentiële) klanten op uw website. Bovendien zijn de geldelijke compensaties bij misbruik veel hoger. Dit maakt deze SSL certificaten ideaal voor webwinkels en andere privacygevoelige websites en toepassingen.

De bezoeker weet nu dat hij verbonden is met uw organisatie en niet met een ‘phishing site’. Voordat het SSL certificaat wordt uitgegeven controleert de certificate authority (CA) of u de eigenaar van de domeinnaam bent en de identiteit van de organisatie waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Ook wordt nagegaan of de aanvrager werkzaam en gemachtigd is bij uw organisatie om het certificaat aan te vragen.