Vervanging van een SSL certificaat bij QDC

Gewijzigd op Wo, 19 Jun om 11:39 AM

Als je een SSL certificaat bij QDC hebt is het belangrijk dat je de private key zorgvuldig bewaard. Bij verlies functioneert het certificaat niet meer. Als dit voorkomt helpen we graag om dit op te lossen.

Het verliezen of verwijderen van een private key is de meest voorkomende fout waardoor een SSL certificaat niet meer werkt. Wij kunnen het certificaat kosteloos voor je vervangen.

Neem hiervoor contact met ons op. Dit geldt voor alle door ons geleverde SSL certificaten.