Inloggen op de webmail bij Flexwebhosting

Gewijzigd op Do, 27 Jun om 12:14 PM

Als je mail van Flexweb gebruikt kun je inloggen op de webmail. Zo kun je altijd via de browser je postvak benaderen. In deze handleiding vertellen we je er alles over.

Inhoudsopgave

Naar de webmail

We gebruiken de applicatie Roundcube voor de webmail. Je kunt de webmail bereiken door een browser te openen en naar deze URL te gaan: mijndomeinnaam.nl/webmail (pas hier mijndomeinnaam.nl naar je eigen domein)

Het adres wordt doorgestuurd naar een subdomein van flexwebhosting.nl. De pagina is met een SSL certificaat beveiligd.

Inloggen

Je logt in met een gebruikersnaam en wachtwoord. Hierbij is je hele mailadres de gebruikersnaam. Het wachtwoord heb je bij het aanmaken zelf ingevoerd. Je kunt hier lezen hoe je het wachtwoord aanpast.