Mail forward instellen bij Versio

Gewijzigd op Tue, 30 Apr 2024 om 09:50 AM

Als je een mailadres hebt bij Versio kun je deze laten doorsturen naar een ander mailadres. Hieronder leggen we je uit hoe dat gaat.

Inleiding

Een e-mail doorsturen heet ook wel forwarden. De mail komt niet in het postvak terecht waar de afzender het heen stuurt maar gaat naar het adres waar jij het aan koppelt. Het doorsturen van mailadressen is foutgevoelig; als je een andere mogelijkheid hebt raden we dit aan.

Stappenplan

Een mail forward stel je in via DirectAdmin. Log eerst in op Mijn Versio en klik het betreffende pakket aan. Je kunt dan naar DirectAdmin.

1. Klik op E-mail Beheer;
  2. Ga naar Forwarders;
  3. Kies voor Nieuwe forwarder aanmaken;
  4. Vul het adres in die je wilt doorsturen;
  5. Vul het mailadres in waar de mail voortaan naar toe moet;
  6. Klik op Aanmaken.