Postvak capaciteit aanpassen bij Versio

Gewijzigd op Mon, 29 Apr 2024 om 04:22 PM

Heb je een hostingpakket of e-mailpakket bij Versio? Dan kun je postvakken aanmaken en koppelen aan een mailadres. Je beheert deze zelf. Hierbij hoort ook het bepalen van de maximale grootte van je mailbox. Hieronder leggen we uit hoe je dit aanpast voor een bestaand postvak.

Inhoudsopgave

Naar DirectAdmin

Het aanpassen van de postvak capaciteit gebeurt in DirectAdmin

1. Klik op E-mail Beheer;
  2. Ga E-mail Accounts;
  3. Klik op het + icoon achter het mailadres.

ZJrZ-HLwWjl4xbRwG73UmObMLYHdrLkesQ

Capaciteit aanpassen

Als je de stappen uit de vorige alinea gevolgd hebt, kun je op het plusje klikken en zie je de optie om de mailbox grootte aan te passen. Vul de gewenste capaciteit in. Klik daarna op Opslaan.