Een SSL certificaat van Versio annuleren

Gewijzigd op Wed, 23 Aug 2023 om 11:51 AM

Wil je jouw SSL certificaat annuleren? Dan is dat geen enkel probleem. Je krijgt in vrijwel alle gevallen je geld terug.

Inhoudsopgave

SSL certificaat annuleren voor uitgifte

Wil je het SSL certificaat annuleren voordat deze is uitgegeven? Dan kun je dit via het klantenpaneel doen. Na annulering kun je een nieuwe CSR invoeren of je aanvraag geheel annuleren en het geld terug krijgen.

SSL certificaat annuleren na uitgifte

Wil je het SSL certificaat annuleren nadat deze al is uitgegeven? Dit kun je doen tot 14 dagen na uitgifte. Je krijgt bij de annulering direct je geld terug, het SSL certificaat verdwijnt dan geheel uit het klantenpaneel. Indien je gebruik maakt van de Versio API, dan kun je tot 20 dagen na uitgifte je geld terugkrijgen. Dit is om de resellers van Versio een overbruggingsperiode te geven om annuleringen van hun klanten te kunnen verwerken.