Een SSL certificaat van Versio annuleren

Gewijzigd op Wo, 19 Jun om 4:46 PM

Als je een SSL certificaat hebt besteld bij Versio dan kun je deze annuleren. We bespreken hier hoe je dat doet en wat de voorwaarden zijn.

Inhoudsopgave

SSL certificaat annuleren voor uitgifte

Wil je het SSL certificaat annuleren voordat deze is uitgegeven? Dan kun je dit via het klantenpaneel doen. Na annulering kun je een nieuwe CSR invoeren of je aanvraag geheel annuleren en het geld terug krijgen.

SSL certificaat annuleren na uitgifte

Wil je het SSL certificaat annuleren nadat deze al is uitgegeven? Dit kun je doen tot 14 dagen na uitgifte. Je krijgt bij de annulering direct je geld terug, het SSL certificaat verdwijnt dan geheel uit het klantenpaneel. Indien je gebruik maakt van de Versio API, dan kun je tot 20 dagen na uitgifte je geld terugkrijgen. Dit is om de resellers van Versio een overbruggingsperiode te geven om annuleringen van hun klanten te kunnen verwerken.