Error 503 oplossen bij PCextreme

Gewijzigd op Wo, 28 Aug om 10:21 AM

Een error 503 wijst op een probleem op de server of een status in je CRM website. In dit artikel vertellen we meer over deze melding en hoe je deze kunt oplossen.


Inhoudsopgave


Inleiding

Als je naar je website toe wilt wordt deze niet weergegeven; in plaats daarvan staat er een error 503 en soms een andere boodschap zoals "too many requests" of "maintenance mode". Met andere woorden: de server heeft op dat moment te veel opdrachten te verwerken; of je hebt onderhoudsmodus voor je website ingeschakeld.


Server

Een serverprobleem waarbij er te veel verzoeken binnenkomen duurt vaak niet lang. Ververs het scherm of leeg de cache van je browser en probeer het opnieuw. Vaak werkt de website dan weer. Als het probleem langer blijft bestaan controleer dan https://status.versio.nl/ om te zien of er bij ons issues bekend zijn. 


Onderhoudsmodus

Als je bezig bent om je website te verbeteren of dingen te veranderen kun je deze tijdelijk niet beschikbaar maken. In sommige gevallen wordt deze status automatisch ingeschakeld; bijvoorbeeld als WordPress een grote update moet verwerken. De onderhoudsmodus of maintenance mode wordt weer opgeheven zodra het onderhoud gereed is. Je kunt de modus ook handmatig uitschakelen:


  1. Log in op je WordPress dashboard;
  2. Klik op Instellingen en dan WP Onderhoudsmodus;
  3. Ga naar het tabblad Algemeen;
  4. Switch de status naar Gedeactiveerd;
  5. Sla je instellingen op.



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren