Mailaccount van PCextreme toevoegen op een Android toestel

Gewijzigd op Vr, 12 Jul om 4:05 PM

Wij hebben dit artikel gemaakt als service voor onze klanten, maar we kunnen helaas niet garanderen dat deze informatie altijd up-to-date is.
Mogelijk brengen de makers van dergelijke programma's wijzigingen aan in het programma of de manier waarop dit werkt.
We doen natuurlijk ons best om deze informatie actueel te houden.

Benodigdheden

Om je e-mail te kunnen instellen heb je het volgende nodig:

• Een PCextreme mail account
  • Een Android telefoon

Account toevoegen

Je gaat naar je e-mail app van je telefoon. (op iedere telefoon Samsung of dergelijke kan dit iets anders eruit zien maar de stappen zijn hetzelfde)

Vervolgens klik je op Nieuw e-mail account / Account toevoegen (foto 1).

Nieuw account toevoegen

Na het invullen van je e-mail en wachtwoord is het vaak zo dat er om extra gegevens word gevraagd. Zoals te zien is op de onderstaande fotos.

Zorg dat je de inkomende en uitgaande instellingen correct overneemt.

Als je dit hebt gedaan kan je het mail account toevoegen.

Hierna zal er een proccess doorlopen wat zegt 'Controleren'

Na enkele seconden is het account toegevoegd. Nu kan je mail ontvangen en verzenden vanaf je Andriod telefoon.