Overzicht van producten bij Neostrada

Gewijzigd op Wo, 1 Mei om 4:19 PM

Wil je een overzicht van alles wat je op dit moment afneemt bij ons? Dat kan. Je hebt beschikking over een persoonlijke klantomgeving. Je kunt hier op inloggen en een overzicht inzien van al je producten en diensten bij ons.

Waar moet ik zijn?

1. Ga naar https://www.neostrada.nl/inloggen.html;
  2. Log in met je mailadres en wachtwoord;
  3. Klik op Diensten;
  4. Je ziet hier al je domeinnamen. Klik op een domeinnaam om de gekoppelde pakketten te zien.

Overige diensten en cloudproducten

Onder het kopje Overige Diensten zie je eigen servers (VPS) en managed pakketten als je die afneemt. Onder Clouddiensten en SSL Certificaten vind je de respectievelijke producten.