Twee factor authenticatie in Mijn Versio aanzetten

Gewijzigd op Ma, 29 Apr om 2:04 PM

Als je klant bent bij Versio heb je beschikking over een eigen klantomgeving. Je logt hier op in met je mailadres en wachtwoord. Je kunt je account nog beter beveiligen met 2FA. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inleiding

Zorg dat je een authenticator app op je telefoon hebt staan. De Google Authenticator is een bekende en betrouwbare app. Je kunt deze gratis downloaden voor je iPhone of Android toestel.

Stappenplan

1. Log in op Mijn Versio;
  2. Ga naar Beveiliging;
  3. Zet Twee Factor Authenticatie op Aan;
  4. Scan de code met de app op je telefoon.

Inloggen

Als je nu inlogt op Mijn Versio wordt er gevraagd om een code. De code kun je terugvinden in de app. Deze veranderd elke minuut.