Firewall voor een Versio VPS instellen in CloudStack

Gewijzigd op Wed, 24 Apr 2024 om 11:36 AM

Als je een VPS hebt bij Versio kun je een firewall instellen. In deze handleiding laten we zien hoe je dat doet in CloudStack.

Inhoudsopgave

Inleiding

Als je een nieuwe VPS bestelt staan standaard alle poorten in de firewall dicht. Wil je de VPS dan gaan gebruiken dan moet je eerst wat poorten open zetten. Dat doe je via CloudStack.

CloudStack

Je kunt hier losse poorten toevoegen of poort ranges. Je kunt kiezen voor connecties vanuit de hele wereld of alleen vanuit specifieke IP-adressen.