Error reporting aanzetten bij PCextreme

Gewijzigd op Di, 20 Aug om 10:31 AM

Als je een hostingpakket bij PCX hebt kun je error reporting aanzetten. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Regels toevoegen

Je voegt hiervoor de volgende regels toe aan een bestand op je hostingpakket. Het gaat om het bestand .user.ini en deze staat in de map www.

error_reporting = E_ALL
display_errors = On
error_log = /srv/home/<user>/php-error.log

Geen user bestand

Is er geen .user.ini bestand aanwezig? Dan kan je deze aanmaken. Ga naar het programma Kladblok en zet de regels uit de vorige paragraaf hier in.

Sla dit bestand vervolgens op als user.ini, en upload deze naar je hostingpakket. Na het uploaden kun je het bestand hernoemen naar .user.ini

Let op! Het aanmaken van een .user.ini file is niet mogelijk met programma's zoals Word, Wordpad en dergelijke. Deze voegen extra zaken toe aan het bestand die de juiste werking verhinderen.